Naar boven

Vitamines en mineralen

Staat een gezonde leefstijl bij jou ook hoog in het vaandel? Naast beweging en gezonde voeding kun je met vitamines en mineralen zowel je gezonde leefwijze ondersteunen, als jouw lichaam er bovenop helpen wanneer je in een (energie) dipje zit. Ondersteun bijvoorbeeld je weerstand met Vitamine C1000 van Orthica of Vitamine C1000 ascorbaten van Bonusan en kies voor het onderhoud van je botten voor vitamine D10 van Orthica.  Bij ons vind je naast diverse soorten vitamines en mineralen ook:

  • Vetzuren
  • Probiotica
  • Kruiden
  • Gewrichtsproducten

Vitamines en mineralen kopen

Vitamines en mineralen kopen doe je natuurlijk bij Gezondmarkt, want bij ons heb je ruime keuze in diverse soorten in verschillende vormen. Heb je vragen over de vitamines en mineralen uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice die jou op weg kan helpen met het maken van de juiste keuze!

Vitamines en mineralen dagelijkse hoeveelheid

Lukt het niet altijd om aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te komen? Dan zijn vitamines en mineralen preparaten de ideale oplossing om jouw lichaam gezond en fit te houden. Een multi preparaat is een goede aanvulling op je dagelijkse voeding, omdat hier de benodigde voedingsstoffen in een goede verhouding aanwezig zijn.

Vitamines en mineralen tips

Vitamines en mineralen zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en een normale groei en ontwikkeling. Naast voldoende beweging en gezonde voeding kan met vitamines en mineralen de gezonde leefwijze ondersteund worden. Gezondmarkt heeft een aantal tips opgesteld voor de mensen waarbij aangeraden wordt om extra vitamines en mineralen te gebruiken:

  • Zwangere vrouwen en bij borstvoeding wordt extra foliumzuur en vitamine D aangeraden.
  • Bij baby’s wordt extra vitamine K aangeraden.
  • Bij kinderen en ouderen extra vitamine D.