Naar boven

Aminozuren kopen

Net als vitamines en mineralen zijn aminozuren essentieel voor onze gezondheid, met name voor onze stofwisseling. Om te voorkomen dat er een tekort aan ontstaat, is aminozuren kopen in de vorm van voedingssupplementen soms verstandig. Ons lichaam kan namelijk maar een aantal aminozuren zelf maken, de rest halen we uit onze voeding. Deze aminozuren noemen we essentiële aminozuren. Met de voedingssupplementen van Gezondmarkt kunt u deze aminozuren kopen en zo uw eventuele tekorten aanvullen.

Natuurlijke aminozuren

In menselijke eiwitten komen 20 natuurlijke aminozuren voor. 8 hiervan zijn de al eerder genoemde essentiële aminozuren die we uit ons voedsel halen. Het gaat hier om lysine, tryptofaan,  fenylalanine, leucine, isoleucine, threonine, methionine en valine. In ons assortiment vindt u aminozuur-complexen waarin meerdere aminozuren verzameld zijn en aminozuurpreparaten met één aminozuur. U kunt bij Gezondmarkt natuurlijke aminozuren kopen van gerenommeerde merken als Bonusan en Orthica.

 Aminozuren capsules

Naast tabletten en poeders heeft Gezondmarkt ook aminozuren capsules. Deze capsules zijn doorgaans makkelijker in te nemen dan tabletten. Voor alle aminozuren in ons assortiment geldt dat het gaat om voedingssupplementen en dat ze niet bedoeld zijn als vervanging van voeding. Het is juist de combinatie van goede voeding en deze supplementen die u de goede effecten geeft! In onze webwinkel vindt u een ruim assortiment aan aminozuren capsules en tabletten. Zo kunt u eenvoudig uw aminozuren kopen waar en wanneer u maar wilt!