In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

ZONBESCHERMING

ZONBESCHERMING

Zonnebrand is onmisbaar als het gaat om zonbescherming. Je hebt maar één huid en die moet je zo goed mogelijk beschermen tegen schadelijke UV-straling van de zon. De samenstelling van zonnebrand wordt steeds belangrijker gevonden. Naast de reguliere zonnebrandcrèmes op chemische of synthetische basis zijn natuurlijke zonnebrandcrème en biologische zonnebrandcrème sterk in opkomst. Weet jij wat je op je huid smeert?

Of je nu kiest voor natuurlijke zonnebrand of biologische zonnebrandcrème op minerale basis of een traditionele zonnebrand? Bij Gezondmarkt kun je altijd je favoriete zonbescherming kopen. Ook vind je bijpassende aftersuns, verzorgingsproducten voor onder de zonnebank en zelfbruiners

Ontdek onze zonnebrand en zonbeschermingsproducten

 

1-36 of 201

Pagina:
  1. 1 / 6
Van hoog naar laag sorteren

1-36 of 201

Pagina:
  1. 1 / 6
Van hoog naar laag sorteren

Zonbescherming voor een aantrekkelijke prijs

Zonnebrandcrème is er in allerlei soorten en maten. Er is traditionele, chemische (of synthetische) zonnebrandcrème, natuurlijke zonnebrandcrème op basis van minerale filters, biologische zonnebrandcrème met voornamelijk biologische ingrediënten, zonnebrandcrème voor baby’s en kinderen, speciale zonnebrandcrème voor het gezicht, hypoallergene zonnebrand, zonnebrandspray, zonneolie. Voor ieder wat wils. Gezondmarkt is jouw alles-in-één drogist met een bijzonder ruim aanbod zonnebrand tegen scherpe prijzen. Jouw huid verdient alleen  de beste zonbescherming.

 

Kies de juiste beschermingsfactor

Veilig zonnen is belangrijk. Je hebt tenslotte maar één huid. Daarom adviseert Gezondmarkt bewust gebruik van een zonnebrandcrème zonder irriterende en schadelijke ingrediënten én met de juiste SPF. Je kunt berekenen welke beschermingsfactor het beste bij jouw huid past met de formule [maximale onbeschermde zontijd] x [SPF] = het aantal minuten dat je huid blootgesteld kan worden aan de zon. Met dit sommetje kun je bekijken of de beschermingsfactor die je wilt gebruiken voldoende bescherming biedt. Houd er rekening mee dat SPF geen volledige bescherming biedt. Ook niet bij een factor hoger dan 50. Bovendien zijn er diverse externe factoren die de beschermde tijd negatief beïnvloeden. Denk aan zand, water en zweet. Herhaal het insmeren dan ook iedere twee uur.

 

Vermijd sommige ingrediënten

Ook al is synthetische zonnebrand niet per se slechter of beter dan natuurlijke zonnebrand, er zijn enkele ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze heftige reacties kunnen veroorzaken of zelfs de hormoonhuishouding kunnen verstoren. Wees daarom altijd kritisch als het gaat om zonnebrandcrèmes met oxybenzone (!!), parfum, methylisothiazolinone en toegevoegde vitamine-A. Deze stoffen zijn bewezen irriterend en kunnen onder invloed van de zon zelfs schadelijk zijn.

 

Toch meer op zoek naar natuurlijke zonnebrandcrème? Bekijk ons aanbod natuurlijke zonnebrandproducten.

 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste natuurlijke zonnebrand? Neem dan contact op met onze klantenservice.