In verband met grote, plotselinge vraag is levering van Mentho 10 mentholcrème en mentholgel niet mogelijk. Van bestellingen die via beslist.nl zijn gedaan wordt zo spoedig mogelijk het geld teruggestort. klik hier voor info.

Natuurlijke zonnebrand

Natuurlijke zonnebrand

Veilig zonnen is belangrijk. natuurlijke zonnebrandcrème en biologische zonnebrandcrème zijn sterk in opkomst. Weet jij wat je op je huid smeert? En weet je wat er daarvan in de natuur terechtkomt?  Gezondmarkt biedt een ruime keuze aan natuurlijke zonnebrand en biologische zonnebrand voor de bewuste of kritische gebruiker.

Ontdek ons aanbod natuurlijke zonnebrand

1-36 of 79

Pagina:
  1. 1 / 3
Van hoog naar laag sorteren

1-36 of 79

Pagina:
  1. 1 / 3
Van hoog naar laag sorteren

Natuurlijke zonnebrand voor een aantrekkelijke prijs


Natuurlijke zonnebrand beschermt je huid met een minerale filter. Vaak in de vorm van zinkoxyde of titaniumdioxide. De minerale filter werkt als miljoenen minuscule spiegeltjes die op de huid liggen (die laten de witte waas achter). Deze mineralen weerkaatsen het grootste gedeelte van de UV-straling. De rest absorberen ze. Natuurlijke zonnebrandcrème is er inmiddels in allerlei soorten en maten en in verschillende SPF. Van sprays tot crèmes en olie, alles is mogelijk. Voor ieder wat wils. Gezondmarkt is jouw alles-in-één drogist met een bijzonder ruim aanbod zonnebrand tegen scherpe prijzen. Jouw huid verdient alleen de beste, natuurlijke zonbescherming.

 

Biologische zonnebrandcrème

Het besef dat chemische producten niet altijd even goed zijn groeit sterk. De opmars van biologische zonnebrandcrème is zeker niet vreemd. Biologische zonnebrandcrème bevat enkel natuurlijke ingrediënten en zoveel mogelijk ingrediënten van biologische afkomst. Zeker geen chemische bestanddelen die schadelijk zijn voor jou én voor het milieu. Zo kun je met een gerust hart een duik nemen in je favoriete zee, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je bijdraagt aan de schade aan het leven onder water.

 

Natuurlijk veilig zonnen

Veilig zonnen is belangrijk. Je hebt tenslotte maar één huid. Daarom adviseert Gezondmarkt bewust gebruik van een (natuurlijke) zonnebrandcrème zonder irriterende en schadelijke ingrediënten én met de juiste SPF. Lees in onze blog ‘welke factor natuurlijke zonnebrand heeft’ en bekijk hier welk huidtype jij hebt en welke factor zonnebrand het beste bij jou past. Door gebruik te maken van natuurlijke zonnebrand kun je ervoor zorgen dat er geen schadelijke ingrediënten in je geliefde meer, zee of oceaan terecht komen en de natuur minder wordt aangetast.

Smeer je een half uur voor je de zon in gaat in met een natuurlijke zonnebrandcrème en bescherm de huid tegen de meest felle UV-straling door haar te bedekken met kleding, een hoed of pet of een zonnebril. Vermijd de volle zon op het heetst van de dag en herhaal het insmeren iedere twee uur.

 

Vertrouw je minder sterk op de werking van natuurlijke zonnebrandcrème? Uiteraard vind je bij Gezondmarkt ook de bekende merken synthetische zonnebrand

 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste natuurlijke zonnebrand? Neem dan contact op met onze klantenservice.