Schrijf een review en maak kans op een giftcard van €50,- | Gezondmarkt

Schrijf een review en maak kans op een van de twee giftcards van €20,-!

Jouw mening is erg belangrijk. Zowel voor ons als voor onze klanten. Daarom vinden wij reviews over onze service en onze producten erg waardevol. Beoordeel Gezondmarkt op Trustpilot en/of beoordeel de door jou gekochte producten op onze site en profiteer van deze leuke extra's.

1. Spaar Gezondpunten bij iedere productreview

Wanneer je ingelogd bent op Gezondmarkt.nl, spaar je 100 Gezondpunten voor iedere productreview die je op Gezondmarkt.nl schrijft. Op deze manier profiteer je dus dubbel van je beoordelingen. (Let op, dit geldt alleen voor productreviews op Gezondmarkt.nl en niet voor beoordelingen op Trustpilot!)

Log in of maak een account aan en spaar direct mee!

2. Maak kans op een Gezondmarkt giftcard t.w.v. €20,-!

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk klanttevredenheid en de bijbehorende reviews voor ons zijn.
Beoordeel Gezondmarkt op Trustpilot en/of beoordeel de door jou gekochte producten op onze site en je maakt elke maand automatisch kans op één van de twee Gezondmarkt giftcards van €20,-!

Let op! Je moet wel ingelogd zijn op je Gezondmarkt account óf je e-mailadres achterlaten op Trustpilot om kans te maken op een van de giftcards.

Beoordeel Gezondmarkt op Trustpilot

Gezondmarkt Giftcard van 20 euro

Hoe meer reviews je schrijft, hoe meer kans je maakt.

 

Disclaimer: Je moet ingelogd zijn om Gezondpunten te kunnen verdienen én om kans te kunnen maken op de Gezondmarkt giftcards.
Voor de verloting van de Gezondmarkt giftcards gelden de betreffende actievoorwaarden.