SPORT & FITNESS

SPORT & FITNESS

Sport, fitness én beweging in het algemeen dragen bij aan een goede gezondheid. Iedereen beleeft sport anders en iedereen vraagt iets anders van zijn of haar lichaam. Gezondmarkt heeft voor iedere sporter de ondersteunende producten om meer energie te krijgen, om sportieve prestaties te verbeteren, om de spieropbouw te bevorderen, om het herstel na het sporten te bevorderen, maar ook om blessures te voorkomen en genezing te ondersteunen.

Ontdek onze sportieve producten

1-36 of 210

Pagina:
  1. 1 / 6
Van hoog naar laag sorteren

1-36 of 210

Pagina:
  1. 1 / 6
Van hoog naar laag sorteren

Haal meer uit je lichaam

 

Fit worden, gezonder leven en sterk en slank zijn. Of meer energie, een groter uithoudingsvermogen en betere sportieve prestaties. Wie wil dat niet? Wanneer je vaak sport heeft je lichaam naast gebalanceerde, gezonde voeding behoefte aan extra aanvulling. Sportvoeding is er in allerlei vormen. Gezondmarkt heeft een ruim aanbod aan vitamines, voedingssupplementen, aminozuren en sportdranken die het energielevel verhogen en het uithoudingsvermogen vergroten.

 

Creatine voor spieropbouw

 

Creatine is een lichaamseigen stof die voornamelijk in de spieren wordt opgeslagen. Creatine zorgt ervoor dat de spieren van energie worden voorzien tijdens lichamelijke inspanning, zoals sport. Wanneer je aan krachtsport doet is extra creatine in de vorm van een supplement een goede toevoeging. Creatine zorgt bij juist gebruik in combinatie met de juiste trainingsschema’s voor bevordering van de spieropbouw. Spiermassa neemt toe, het energiepeil wordt hoger en de hersteltijd vermindert. Let op dat je met creatine niet de aanbevolen dosering overschrijdt.

 

Proteïnes

 

Ook supplementaire proteïnes dragen bij aan het vermogen van het lichaam om betere sportieve prestaties te leveren en sneller te herstellen. Tijdens het sporten kun je gebruik maken van proteïnerepen om je lichaam een boost te geven, maar ook het creëren van een proteïneshake of proteïnedrankje kan vooraf of tijdens het sporten voor extra hydratatie, kracht en uithoudingsvermogen zorgen.

 

Blessures

 

Wanneer je veel sport vergroot je de kans op blessures. Zorg altijd voor een goede warming-up voor het sporten en houd je spieren warm en soepel. Heb je tijdens of na het sporten extra ondersteuning nodig bij  het herstel van je spieren? Of heb je last van een (lichte) blessure? Dan vind je bij Gezondmarkt een ruime keus aan spierbalsems, spiergels, warmtepleisters en massagematerialen. Ook hebben we diverse soorten bandages en tapes om blessures te helpen voorkomen en te ondersteunen bij het genezingsproces.

 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste sportproducten? Neem dan contact op met onze klantenservice.